Här Har Du Ditt Liv



Söndag, jobbiga söndag. Fredagen var lite blöt, men den blev glad av Säkert!, Shout out louds, The Embassy och Teddybears Sthlm. Bästa var Teddybears, improvisationssångskillen, Säkert! och att få ösa beröm i Familjens öra och få fina svar på världens finaste skånska, vilket lyckorus! Vi lägger till Hässleholm på listan va? Att inte ha fått se honom live en ända gång i sommar känns väldigt fel, men det får vi fixa till senare.

Lördag blev istället 50-årsfest, min kära pappas. Jag klarade av att hålla tal, även fast jag bara höll en tredjedel av det. Jag råkade hamna i karaoken liite ofta, sista låt jag körde var Barbie girl och jag gjorde konstiga imitationer på han killen:S. Men det var kul och jag var väldigt snäll och glad mot alla, bra av mig där!;)

Inget Göteborg nu, lite tråk! Men på höstlovet ska jag hamna där och i Umeå, för det är så det måste bli!

Puss!!!

Watching clouds relax



Imorgon börjar skolan och det betyder slut på sommarlov, slut på värme och slut på vakna nätter.
Dags att börja använda hjärnan fullt ut, hoppas bara på att den inte börjar brinna. Tack o haj!

Run Run...



För att jag blir glad av Those dancing days.

Kom hit, du fantasi!




Jag vill vara ett litet troll
ett litet troll som springer i skogen
men skogen är ingen riktig skog
löven ska vara av papper
buskarna blåa och stora som hus
allt liv skulle vara fjärilar och fåglar
och oss troll
fåglar som sjöng slagsmålsklubben
fjärilar som kunde dansa
och vi troll
vi skulle vara i ständig trans
av allt det vackra
och gräset skulle vara mjukt
och när du hoppade skulle du flyga
Nätterna skulle vara röda och månen grön
Och vi troll
vi skulle leva i dimmiga dagar
med stjärnor på kinder
och en himmel av glitter
skulle dagarna vara en evighetssaga.


Idag kom solen på besök, hoppas den kom för att stanna. Allt jag vill är att packa väskan och dra till Göteborg, men det får dröja någon månad. Nu ska jag äta, för det har jag gjort för lite på sistone. Pusss

Hela världen är så underbar, när man är korkad tom och glad

Det känns så ofattbart att jag har stått längst fram på Franz ferdinand, att jag sett Hurricane gråta över all Göteborgskänsla, att jag dansat mig igenom natten, att jag bott på ett vandrarhem med en dragen ägare som tyckte att fredagens övervakningsfilm av vandrarhemsfesten var skitroligt att titta på i snabbspolning, upplevt musik och upplevt festvalkänslan. Det är något väldigt speciellt som alla som gillar musik minsta lilla borde pröva. Man upptäcker så mycket nåt. Jag upptäckte även en ny sida av Göteborg, en mysiga sida full med sött folk, otroliga affärer och romantiska caféer. Så nu har jag lagt till ännu ett ställe jag ska bo på i mitt liv på listan.

Jag har tänkt på en sak, allt sökande här i livet, efter den perfekta platsen, med de perfekta människorna, där man trivs varje sekund, där man blir glad av att vakna. Jag måste säga att Globala är en sån. Jag har nog alltid trott att söder också är det, men jag är inte lika säker på det längre. Så efter gymnasiet ska jag antingen öppna en skivaffär med min pappa eller så ska jag dra till Göteborg och öppna Bokslukaren i Göteborg med Moa. Om jag flyttade ifrån Stockholm skulle jag säkert längta tillbaka till söder, men om jag inte flyttade skulle jag vantrivas bland alla dryga stockholmare. Sen efter en massa år i Sverige ska jag til slut slå mig till ro i en liten by i Indien, ev. något år i någon trevlig stad i typ England emellan också. Det känns bra att ha en livsplan ibland, då får man ju liksom inte dö, för man har en livsplan man måste slutföra.

Imorgon ska jag dansa järnet till Slagsmålsklubben med Yasmin, sånt blir man glad av:D På fredag (eller lördag) ska alla Wow-are ha nostalgikväll och vi ska sjuna Bag in da box, Jag är en vampyr och We are your friends allt vi har.
























Stjärnor på himmelen

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/festivalsommar2008/article3047961.ab

Historian om Broder Daniel


jag är en vampyr - markus krunegård


Carpe diem

"Caaarpee diiieem. Jag tänkte tatueeera määj, på överarmen" Alltid lika roligt! Iaf på göteborgska
Hemma från Way out west och frågan är om jag någonsin har haft så kul under en helg. More details soooon! Nu ska jag ta igen alla tre timmarssömnsnätter. Godnatt!


Hey ho!

Det blixtrar jättejätte mycket. Kul för mig att jag inte är rädd för åskan då.

Hey it´s raining, again!

Hej hej hemskt mycket hej!

Jag var ju tyvärr tvungen att starta en ny blogg, pga av hemska föräldrar. Och eftersom jag stör mig på folk som aldfrig skriver på sommarn borde jag ju vara duktig själv.

Idag har jag ätit 2/3 kladdkaka, det var min frukost och lunch. Tänkte äta det till middag också, men det kändes ju lite äckligt så jag tar med den till tåget imorn så får Amanda och Moa smaka en bit av mitt mästerverk ;). Idag har jag typ bara gjort konstiga saker, jag började ju liksom dagen med att baka och sen har jag packat, strykit(hööh), dansat runt, lagt ut alla mina skor över golvet och lite så. Jag hade 26 par skor tror jag.

Jag önskar att jag hade nagellack i alla färgglada färger som finns. Jag tror jag vill ha en svart hatt, det skulle kunna vara fint, men också för jävligt. Sen vill jag ha tuffa glasögon med svarta bågar men det kan jag såå lova att jag inte passar i. Sen har jag inga fler realistiska önskemål denna dag, tjoho!

Jag har sett två braiga filmer, den ena är Tillsammans är man mindre ensam. För att dem är så söta, särsklit killen, han är fettolik McDreamy. Och den andra är Factory girl, fast den är bara bra för att Edie Segwick, som den handlar om, hade och göra en massa med Andy Warhol i början av sitt lilla liv. Nä den är allmänt bra, inte bara pga av honom.

Tomörow ska jag tydligen sitta på ett tåg i 5 timmar till Strömstad, asså snacka segt x2000 är! Ska till söta Jenni och se hennes landställe på Koster, för första gången. Det blir nog great, har knappt varit något alls på västkusten i mitt liv så det är bra att få se det. Seen ska jag till Göteborg och hänga på Way out west och sen hänga allmänt i Göteborg, sånt e också trevligt. Sen får ödet avgöra vad som händer resten av sommarn.

Hejhopp!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0