Lycka för pluppar som oss

Känner mig glad, glad glad och jag har känt mig så länge nu, det känns ovanligt.Fredagskväll var så mysig och fin med dessa plupps att jag mår bra i hjärtat, eftermiddagen var bra på sitt sätt. Fucking åmål in my heart alltså! Idag träffade jag mina kusiner och det var också mysigt, vi gick till Spårvägsmuseet, haha! Nu ska jag panika lite över boken som jag ska ha läst klart i morgon. Haha och pussel och jag hoppas på skrattattacker framför den troliga panikgråtattackerna för livet på Globala är inte lätt ; ). Tacks!


My bike and I



Någons cykel

Min cykel finns inte mer hos mig. Det var en fin cykel, lite väl ny, lite väl svart och grå och lite ocharmig.
Men det var min cykel och nu finns den inte mer hos mig.
Vi cyklade ibland tillsammans om vårarna och somrarna när vädret var det bästa. Cyklade faktiskt en halv vecka i somras till jobbet pga av bussstrejken, sen dess har jag hatat att cykla på grund av att söder bara är en massa backar. Jag är ingen cykelmänniska, men om jag får en riktig charmocykel är det möjligt att jag blir det. Puss

And the leaves keep falling down

Orka orka orka! Idag känner jag mig glad, det är väl solen. Jag tillverkade nog mitt första IG idag på matteprovet. Min kjol är prickig och löven är nu i alla nyanser mellan gult till rött till grönt till brunt. Jag åt en mazarin idag, det är faktiskt riktigt gott, sockrigt! Imorn ska vi se ännu en film i skolan, det känns ju skönt! På fredag är det inga lektioner, bara lästid. Då ska jag på äventyr...eller inte! Nä men det blir nog bra; ). Det är en sån dag då man vill lyssna på Good Song med Salem al fakir och dansa lite långsamt och harmoniskt. Jag vill tappa kontrollen och dansa mig snurrig. Det var faktiskt kul att snurra i alla evighet. Jag har skills på det där, jag var påverkad och jag snurrade 100 varv helt galant, strax efter kunde jag gå helt rakt. Jag blir imponerad på mig själv! Näe idag är en glad dag helt enkelt.


Sort it out



Just nu ligger det så många fantastiska bilder på min dator att jag nästan inte vad jag ska göra. Helgen har varit glad och nu vill jag söderut. Klart slut.


Pete's dragon





 

Igår såg jag min favoritfilm för första gången sen jag var liten. Den är underbart fin med alla som dansar och sjunger. Drakar med rosa vingar som lyckohoppar och ger slängkyssar är sannerligen aldrig fel. Puss!

Du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk!



Just nu är ingen glad period, livet ser grått ut ifrån mitt fönster och jag tror jag blir sjukt snart, men nu är jag bara i väntningsfasen. Mina kläder som jag köpte var mysiga och jag går runt och myser. Snart ska jag dega framför tvn, det är sånt som jag är på humör för. Inga läxor får jag gjorda och inget kreativt gör jag heller för den delen. Men jag var i alla fall med mina favoriter idag och sånt gör mig fridfull inombords, för dem är det bästa som finns. Puss och hej!

RSS 2.0